FAQ

Phone Support

Telefon

+45 31 10 13 23

Se de oftest stillede spørgsmål her kundeservice@bucketbloom.dk

Abonnement

Ved de første 3 leveringer kan man ikke selv ændre mellem blomster varianterne på ens profilside, men hvis du har modtaget fx en Nordic og fandt ud af at det ikke var noget for dig eller du blot har lyst til at prøve en af vores andre varianter, så kan du altid kontakte os på kundeservice@bucketbloom.dk eller på telefon 31 10 13 23 (mandag-fredag fra 10-15).   

Nej, det koster ingenting at være medlem hos os. Det eneste du betaler for er når vi skal sende dig blomster. 

Når du har valgt den Bucket eller Mix du ønsker, så kan du klikke på ”Abonnér og spare” knappen og du vælger hvor ofte du ønsker blomsterne tilsendt. Derefter opretter du en profil, når du kommer videre til kurven, og du er nu blevet medlem, og får tilsendt blomster i det interval, som du har valgt.  

Det kan du tro, at du kan købe hos os. Du kan købe et gavekort med et abonnement eller uden et abonnement.

Hvis du vælger at købe et gavekort med et abonnement så kan du vælge at give et abonnement på enten 3. mdr. 6. mdr eller 12 mdr, hvor modtageren vælger hvornår vi skal sende blomsterne til dem. 

Du kan købe vores gavekort her 

Har du nogle spørgsmål omkring gavekortet, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@bucketbloom.dk eller på telefonen 31 10 13 23 (mandag-lørdag fra kl. 10-15)

Betaling

Du kan bruge følgende betalingsmuligheder: ApplePay, GooglePay, MobilePay, Visa, Mastercard, Maestro, American Express,

Så skal du logge ind på din profilside, som du finder her. Her vil du inde på din profilside kunne ændre betalingsmetoden. Hvis du ikke kan finde det, så kan du altid kontakte os på enten telefon 31 10 13 23 (mandag-lørdag fra 10-15) eller sende os en mail på kundeservice@bucketbloom.dk.

Så snart du har fået opdateret kortet, så vil vi trække fra dette kort, når vi skal sende dig blomster.

Ja, det kan du godt købe hos os. Du kan vælge enten at bestille et gavekort med et abonnement eller uden et abonnement. 

Hvis du vælger at købe et gavekort uden et medlemskab så kan du vælge et gavekort fra 50 kr. 

Du kan købe vores gavekort her 

Skulle du have nogle spørgsmål ang. køb af gavekort mm. så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@bucketbloom.dk eller på telefon: 31 10 13 23 (mandag-fredag fra kl. 10-15).

Blomster

Det er vi rigtig kede af at læse, at du har allergi overfor for visse blomster. Du kan enten kontakte vores kundeservice på mailen: kundeservice@bucketbloom.dk, eller notere i kommentarfeltet i kurven med hvilke blomster, som du ikke ønsker at modtage. Så vil vores blomsterpiger tage højde for dette, og ikke sende dig disse blomster.  

Blomster er lige så forskellige, som os mennesker, og derfor skal vores blomster behandles forskelligt. Vi har lavet en lille pasningsvejledning til hvordan du kan holde dine blomster i længst tid.  

Du finder vores pasningsvejledning her

Hortensia er følsom overfor for store temperaturforskelle. Derfor er et godt trick, at hvis din hortensia begynder at hænge med hovedet, så lav et langt skråt snit og læg den i meget koldt vand med hovedet og stilken i min. 6 timer eller natten over. Så vil du kunne se at den har løftet sig og står som ny igen. 

Erhverv

Ja, det gør vi. Både til virksomheder, butikker, resturanter mm. 

Ønsker du en speciel aftale i form af fakturering, leveringstidspunkt. kontakt jf@bucketbloom.dk

På nuværende tidspunkt har vi ikke mulighed for at tilbyde en erhvervskonto hos os. Du skal blot oprette en almindelig konto, hvor du indtaster firmaets navn under kolonnen "Firma (Valgfri) i kassen.  

Levering

I øjeblikket leverer vi til hele Sjælland

Levering til Fyn og Jylland forventes inden slutningen af år 2021

Det koster enten 59 kr eller 79 kr afhængig af hvor på Sjælland du bor. Du kan se her, hvad det koster at få leveret blomster, og hvornår vi leverer hjem til dig.

Nej, det kan du desværre ikke, da vi laver ruterne for dagens leveringen om morgen. Derfor skal du skal senest have bestilt kl. 22 dagen før. Du kan dog altid lave en Click n Collect til samme dag, hvis du senest laver bestillingen senest kl. 15.

Ellers kan du altid kontakte os på telefonen 31 10 13 23 (mandag-lørdag, 10-15), så skal vi hjælpe dig med at finde en løsning, hvis du står akut og mangler blomster. 

Ja, det kan du tro at du kan. Du kan lave en Click N Collect, hvor du kan vælge om du ønsker at hente dem mellem 10-15, eller mellem 15-20. Hvis du vælger 15-20, så stiller vi blomster udenfor butikken efter vi har lukket butikken kl. 16, så de står sikkert. 

Specielle ordre

Ja, det kan du tro, at vi gør! Hvis du ikke ønsker nogle af vores spande med blomster, så kan du altid kontakte os på kundeservice@bucketbloom.dk med hvilke blomster du/I ønsker til anledningen, samt hvor mange I bliver, så I kan modtage de blomster som I ønsker jer.

Vores chefflorist Jullie laver de smukkeste brudebuketter, og derfor kan du også få lavet én hos os. 

Hvis du har en idé til hvordan den skal se ud, så send os et billede eller flere samt en beskrivelse af hvilke blomster du ønsker. 

Du kan evt se eksempler på tidligere lavet brudebuketter her 

STORT tillykke med den store dag! Du kan bestille blomster til brylluppet hos os. Du kan enten komme forbi vores butik på Tiger 25, 4600 Køge fra mandag-fredag fra kl. 10-16 eller sende os en mail til kundeservice@bucketbloom.dk med hvordan jeres tema skal være, hvor mange mennesker og borde samt hvilke blomster du/I ønsker. Så vil vores chefflorist Jullie kontakte jer, så I kan få opfyldt jeres ønsker af blomster. 

Vi kondolerer mange gange. Du kan godt bestille kistepynt hos os. Hvis du enten sender os en mail til kundeservice@bucketbloom.dk med hvilke blomster og farve du/I ønsker, så vil vores chefflorist Jullie kontakte dig/jer. Ellers skal du/I være mere end velkommen til at komme forbi vores butik på Tigervej 25, 4600 Køge. 

Åbningstider

Du kan altid kontakte os enten mail eller telefon, og så vil vi forsøge at svare dig hurtigt muligt. 

Telefon: Du kan kontakte på telefonen mandag-lørdag
fra kl. 10-15. Du kan ringe til os på 31 10 13 23. 

Email: Du kan sende os en mail til kundeservice@bucketbloom.dk,
og vi besvarer den hurtigst muligt alle hverdagene. Sender du en mail i weekenden, så vil den blive besvaret næstkommende hverdag. 

Support uden for åbningstiden: Hvis du ikke har modtaget din levering, og vi har lukket på telefonen, så kan du altid ringe på dette akutnummer: 22 86 86 86  

Tak for din nysgerrighed, ha´en dejlig dag.