Levering

BucketBloom leverer til hele DK, alle dage om året pånær  Søndag. Men du kan roligt vælge levering torsdag eller fredag, hvis du skal bruge dine blomster i weekenden, da blomsterne er dug friske, direkte fra gartneriet. 

Du kan enten vælge afhentning med Click N Collect på vores blomsterværksted eller få leveret dine blomster helt til døren med bud, i hele Danmark.

 

 

Du modtager et nyt trackinglink fra GLS, hvor du kan tracke dine blomster. Download evt. GLS app´en og benyt samme mail adresse, som i din ordre. 

 

Betingelser

Vi tager forbehold for uforudsete forhindringer, så som trafik- og vejrforhold og andet, der gør, at chaufførerne måtte blive forsinkede. På leveringsdagen, modtager du en mail med et tidsinterval for din levering, bemærk at dette er en estimeret tid, og der kan forkomme forsinkelser. Du kan altid ringe til os for oplysninger, om præcis tidspunkt for levering. 

Vi har om vinteren givet vores Buckets hue og vinterjakker på, det betyder at du i vinter månederne, ikke modtaget dine blomster i vores signaturspande, men godt pakket ind i deres nye vinterjakker, for at undgå frost og kulde skader. Husk at snitte alle stilkene skråt inden du sætter blomsterne i vand. Og pas på med at stille dem for varmt i de lune hjem. Det er derfor vigtigt at sætte dem køligt i ny og næ, for længere holdbarhed.

HUSK at angive i din bestilling, hvor vi må stille dine varer, hvis du ikke er hjemme.
Er dette ikke oplyst, vil vi prøve at ringe dig op, så vi kan aftale hvor vi kan stille dine blomster. En sådan aftale betyder, at det er dit ansvar, og BucketBloom.dk kan derefter ikke garantere, eller holdes til ansvar for evt. skader, eller forringelse af kvalitet samt levetid af blomsterne.

Er du ikke hjemme, vil Bucketbloom.dk stille varerne på den anviste lokation. Det er dit ansvar, at der er fri adgang, og at lokationen ikke bryder loven.
Hvis vi ikke kan få adgang til den anviste lokation, 
vil vi prøve at ringe dig op, så vi kan aftale, hvor vi kan stille dine blomster. 

Det er dit ansvar at sørge for, at den oplyste leveringsadresse er korrekt. Stemmer navn, adresse, husnr. og evt. etage ikke overens, leverer vi ikke varen. Er det ikke muligt for vores chauffør at komme til adressen, vil vi prøve at ringe dig op, og aftale nærmere. Er du ikke til at træffe på oplyst tlf. nr., tager vi varen med retur til BucketBloom.dk's lager. Du vil i så fald blive opkrævet for hele beløbet, samt fragt. Du har derefter mulighed for at afhente dine varer, i op til 2 hverdage, på vores lager, Ådalen 2, 4600 Køge.
Bemærk venligst at BucketBloom.dk ikke længere kan garantere for varens kvalitet, samt holdbarhed.

Ønsker du dine varer skal leveres igen, opkræves du fragt til din zone. Kontakt da venligst Kundeservice. 

Når varerne er afleveret på det aftalte sted, overgår ansvaret for varerne til dig. BucketBloom.dk påtager sig intet ansvar for tyveri, hærværk eller andre hændelser, der måtte overgå varerne efter levering.

Bucketbloom.dk fralægger sig alt ansvar hvis temperaturen overskrider 20 grader, eller under 0 grader.

Vores spande er 100% genbrug og du må gerne stille dem frem til os, næste gang vi leverer til dig. Spandene inspiceres og genbruges til nye ordrer.


Vi har desværre ikke mulighed for at ændre en leveringsadresse, hvis ordren allerede er behandlet.

Er du ikke hjemme, vil GLS stille dine blomster, på det sted du har angivet ved din bestilling. 

Opbevaring af blomster 

Blomsterzonen hos os er ca. 6 grader

Fra vi modtager varerne fra vores leverandører, til de færdigpakkede ordrer afhentes af vores chauffører, opbevares varerne i deres respektive temperaturzone på vores lager.

Vi bruger køl i alle vores biler når de transporteres fra os til dig. På denne måde sikrer vi, at kølekæden altid overholdes.

Opbevaring af blomster 

Det koster 49 kr at returnere dine varer retur til os. Kontakt os på kundeservice@bucketbloom.dk for at få tilsendt en returlabel