Leverings betingelser

Vi leverer til hele Sjælland. Vores leverings omkostninger hedder fra kr. 0,- til 59,- alt afhængig af dit postnummer. 

Bucketbloom.dk leverer alle hverdage ml. 8-17

Blomsterzonen hos os er  ca. 6 grader

Fra vi modtager varerne fra vores leverandører, til de  færdigpakkede ordrer afhentes af vores chauffører, opbevares varerne i deres respektive temperaturzone på vores lager.

Vi bruger køl i alle vores bilen når de transporteres fra os til dig. På denne måde sikrer vi, at kølekæden altid overholdes.

Levering

Bucketbloom.dk leverer i udvalgte postnumre, og vi kontrollerer din adresse, når du bestiller, så vi er sikre på, at du bor i et område, hvor vi leverer.

Når du bestiller, kan du vælge hvilken dag du ønsker levering, i notat feltet kan du skrive i hvilket timeinterval, på 3 timer du ønsker dine varer leveret. Dette timeinterval bruges i forbindelse med planlægning af chaufførernes ruter, så vi kan levere, når du ønsker det. Vi tager dog forbehold for uforudsete forhindringer, så som trafik- og vejrforhold og andet, der gør, at chaufførerne måtte blive forsinkede.
 

HUSK at angive ved din bestilling hvor vi må stille dine varer, hvis du ikke er hjemme.

Vi levere varerne ved din hoveddør og aflevere dem til dig. Af hensyn til blomsternes optimale temperatur, skal du være hjemme på leveringstidspunktet, så du kan modtage varerne. Er der ingen hjemme, vil bucketbloom.dk forsøge at ringe til dig - på det nummer, du har oplyst ved bestillingen - så vi kan aftale, hvad der skal ske med varerne. Chaufføren må kun stille varerne, hvis I har aftalt dette på telefonen, eller hvis du har noteret det i besked til chauffør, når du bestiller, at varerne må stilles ved din hoveddør, eller andre steder på ejendommen. En sådan aftale betyder, at det er dit ansvar og bucketbloom.dk kan derefter ikke garantere eller holdes ansvarlige for om din Bucket bibeholder sin kvalitet eller sit indhold.

Er du ikke hjemme vil Bucketbloom.dk stille varerne på det sted, du har angivet, da du bestilte varerne. Det er dit ansvar, at der er fri adgang til det sted, du har anvist, at varen skal stilles samt, at det er lovligt at stille varerne det sted, du har anvist. Hvis vi ikke kan få adgang vil Bucketbloom.dk forsøge at ringe til dig - på det nummer du har oplyst ved bestillingen - så vi kan aftale, hvad der skal ske med varerne.

Kan chaufføren ikke levere varerne på den aftalte leveringsadresse, og kan vi ikke få fat i dig på telefonen, tager chaufføren varerne med tilbage. Du vil i så fald blive opkrævet for hele beløbet. Du har derefter mulighed for at afhente dine varer på vores Lager Tigervej 25, 4600 Køge. Dagen efter leveringsdagen. og 2 dage frem, efter 3 dage vil disse varer bliver kasseret. Venligst bemærk at bucketbloom.dk ikke længere kan garantere for deres kvalitet samt holdbarhed.

Ønsker du dine varer skal leveres igen vil dette koste yderligere 49 DKK  (kan kun ske via kontakt til Kundeservice).

Når varerne er afleveret på det aftalte sted overgår ansvaret for varerne til dig. Bucketbloom.dk påtager sig intet ansvar for tyveri, hærværk eller andre hændelser, der måtte overgå varerne efter levering.

Varerne kan holde sig friske 2 timer ud over det valgte leveringstidspunkt under normale danske vejrforhold for sæsonen. Har du for eksempel bestilt varer til levering mellem 12:00 -17:00 vil varerne under normale vejrforhold kunne holde sig friske til kl. 19:00. Dog fralægger Bucketbloom.dk sig alt ansvar hvis temperaturen overskrider 20 grader.

Vores spande er 100% genbrug og du må gerne stille dem frem til os, næste gang vi leverer til dig. Spandene inspiceres og genbruges til nye ordrer.