Vi leverer til hele Sjælland. Vores leverings omkostninger hedder 59 kr. eller 79 kr. alt afhængig af dit postnummer. 

Bucketbloom.dk leverer i  hverdagene ml. 12-20

Ønsker du, at dine varer bliver leveret indenfor et bestemt tidspunkt, kontakt venligst kundeservice.

Blomsterzonen hos os er ca. 6 grader

Fra vi modtager varerne fra vores leverandører, til de færdigpakkede ordrer afhentes af vores chauffører, opbevares varerne i deres respektive temperaturzone på vores lager.

Vi bruger køl i alle vores bilen, når de transporteres fra os til dig. På denne måde sikrer vi, at kølekæden altid overholdes.

Levering

Bucketbloom.dk leverer i udvalgte postnumre, og vi kontrollerer din adresse, når du bestiller, så vi er sikre på, at du bor i et område, hvor vi leverer.


Når du bestiller, kan du vælge hvilken dag, hvor du ønsker levering. Vi tager forbehold for uforudsete forhindringer, så som trafik- og vejrforhold, samt andet der gør, at chaufførerne måtte blive forsinkede. På leveringsdagen
, modtager du en SMS med et tidsinterval for din levering, bemærk at dette er en estimeret tid og der kan forkomme forsinkelser. Du kan altid ringe til os for oplysninger om præcis tidspunkt for levering. 

HUSK at angive i din bestilling, hvor vi må stille dine varer, hvis du ikke er hjemme.
Er dette ikke oplyst, vil vi prøve at ringe dig op, så vi kan aftale hvor vi kan stille dine blomster. En sådan aftale betyder, at det er dit ansvar og BucketBloom.dk kan derefter ikke garantere, eller holdes til ansvar for evt. skader, eller forringelse af kvalitet, samt levetid af blomsterne.

Er du ikke hjemme, vil Bucketbloom.dk stille varerne på den anviste lokation. Det er dit ansvar, at der er fri adgang, og at lokationen ikke bryder loven.
Hvis vi ikke kan få adgang til anviste lokation, 
vil vi prøve at ringe dig op, så vi kan aftale hvor vi kan stille dine blomster. 

Det er dit ansvar at sørge for, at den oplyste leveringsadresse er korrekt. Stemmer navn, adresse, husnr., og evt. etage ikke overens, leverer vi ikke varen. Er det ikke muligt for vores chauffør at komme til adressen, vil vi prøve at ringe dig op, og aftale nærmere. Er du ikke til at træffe på det oplyst tlf. nr., tager vi varen med retur til BucketBloom.dk' lager. Du vil i så fald blive opkrævet for hele beløbet, samt fragt. Du har derefter mulighed for at afhente dine varer, i op til 2 hverdage, på vores Lager - Tigervej 25, 4600 Køge.
Bemærk venligst at BucketBloom.dk, ikke længere kan garantere for varens kvalitet, samt holdbarhed.

Ønsker du dine varer skal leveres igen, opkræves du fragt til din zone. Kontakt da venligst kundeservice. 

Når varerne er afleveret på det aftalte sted, overgår ansvaret for varerne til dig. BucketBloom.dk påtager sig intet ansvar for tyveri, hærværk, eller andre hændelser, der måtte overgå varerne, efter levering.

Bucketbloom.dk fralægger sig alt ansvar, hvis temperaturen overskrider 20 grader, eller under 0 grader.

Vores spande er 100% genbrug, så du må meget gerne stille dem frem til os, næste gang vi leverer til dig. Spandene inspiceres, og genbruges til nye ordrer.


Vi har desværre ikke mulighed for at ændre leveringsadressen, hvis ordren allerede er behandlet.


Det er også muligt selv, at afhente sine varer på hovedkontoret i Køge. Dette vælges ved checkout.